"Poggio Ai Grilli" Chianti Superiore DOCG Økologisk. Poggio Ai Grilli er vores Chianti, lavet af håndhøstet 100% Sangiovese.
Det er kendetegnet ved en intens buket og en god og nem drikkelighed. Temmelig lav alkoholprocent, den er velegnet til at blive indtaget selv frisk.
Denne Magnum fremstår satdig frisk - men man fornemmer at den 2016 - moden og mget lækker
Produced from our permaculture plots,
this range is full of richness, personality
and is enhanced by 100% maturation in
our S.Delafont Barrels.
Mange fine bobler kombineret med en sart med karakterfyldt vin, gør denne vin fra Limoux til en sikker vinder.
Utrolig let drikkelig vin med stærk karakter af de 2 druer , som Samuel Delafont har udvalgt til denne vin.
“Produced from our permaculture plots, this range is full of richness, personality and is enhanced by 100% maturation in our S.Delafont Barrels.”
En fremragende Cbenet Sauvignon med masser af karakter
En begavet wine maker, med en begavet vin med masser af spændende oplvelser både i duft og smag
"Poggio Ai Grilli" Chianti Superiore DOCG Økologisk. Poggio Ai Grilli er vores Chianti, lavet af håndhøstet 100% Sangiovese.
Det er kendetegnet ved en intens buket og en god og nem drikkelighed. Temmelig lav alkoholprocent, den er velegnet til at blive indtaget selv frisk.
Poggio Ai Grilli Riserva er kendetegnet ved en varm og frugtagtig smag, rund men god tanninerr, med et friskt touch i afslutningen.
Bouquet´en er modne kirsebær kombineret med søde krydderier, tobak, læder og balsamiconoter.
Lavet af druer fra vores bedste Sangiovese vinmarker fra toponymet "Mulino". Det lave udbytte pr. hektar og den udførte agronomiske praksis giver mulighed for at få bredt adskilte klaser, der opnår en optimal teknologisk og fænologisk modenhed for en drue af overlegen kvalitet.
En dyb rubinrødvin med god intensitet i duften med moden rød frugt, hindbær. Dens tertiære aromaer er tobak og en lille balsamico duft til sidst.
Orma Del Diavolo henter sit navn på vingården, hvorfra den kommer, en gammel sten, hvorpå der er præget en form, som tidligere kolonister havde identificeret som fodaftryk af en djævel.
"Bordeaux" blanding af Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon, er en af vores mest berømte vine takket være fremsynede winemakers, der tilplantede vinmarkerne for mere end fyrre år siden. Produktionen er på kun 6.000 flasker
Fantastiske velsmagende vin med saft og kraft.
40% Monastrell 40% Syrah 20% Cabernet Sauvignon
14% ALC.
Det er værd at bruge et øjeblik om dagen til at slappe af og forsøge at komme ud af monotoniens suk. Afbryd forbindelsen med denne lækre blanding af tre druer. Vi anbefaler at parre denne vin med røget kød, laks, ristede grøntsager eller halvhærdede oste.
Indstil flytilstand!
100 % Monastrell
14%
Det er værd at bruge et øjeblik om dagen til at slappe af og forsøge at komme ud af monotoniens suk. Afbryd forbindelsen med denne 100% Monastrell vin. Vi anbefaler at parre denne vin med røget kød, vildt, grillede grøntsager eller Manchego-ost.
Sluk for Wi-Fi!
Det er værd at bruge et øjeblik om dagen til at slappe af og forsøge at komme ud af monotoniens suk. Afbryd forbindelsen med denne 100% Verdejo-vin. Vi anbefaler at parre denne vin med laks, skaldyr, artiskokker eller fetaost.
Sluk for lyden!
"La Curiosité de Lauriole" er et turiststed i Minervois. Det er også stedet, hvor vores vinstokke til denne cuvée er placeret. Denne vin giver øjeblikkelig smagsglæde, med intens næse af røde frugter.
Dette er en let vin at drikke som ”aperitif” eller ideel til grill. Du kan også servere den let kølet ved 14° om sommeren...Vinificationen gør at vinen udvinder maksimale aromaer.
"Les Hauts de Siran" er en generøs vin med intens næse af røde og sorte frugter og krydderier. Kraftig og lang smag med betydelig volumen og sødme. En meget attraktiv Languedoc-vin, der skal drikkes alene eller serveres med alle slags mad. "Les Hauts de Siran" afslører en typisk friskhed afledt af højdevinstokke (300 m over havets overflade), med unikke terroirs og ideel modning.
Soleil Rouge, samtidig med at den bevarer den specifikke elegance af Cru Livinière-vine, tilbyder en sprød frugt- og fløjlsmund. En Livinière-vin, som du kan drikke ung uden at vente, med volumen og friskhed. Denne vin har to hemmeligheder: begrænset brug af træ, med delvis brug af tre års egetræsfade; og brug af Cinsault i den endelige blanding for at give mere sprød frugt ... Resultatet er der: Soleil Rouge er en moderne og attraktiv Livinière Cru vin.
God tæt farve med en duft af mørke bær, intenst krydret – lette tanniner, let velafbalanceret syre.
Rig på velsmag og den holder i den grad hvad den lover. Her er den perfekte rødvin til ostene.
Den måde, den rammer glasset på, fortæller os noget om dens harmoniske krop.
Mørke-lilla nuancer på en kirsebærrød farve viser en omhyggelig vinfremstillingspraksis og langsom udvikling efter lang lagring på franske og amerikanske egetræsfade. Smag og duft er poleret og giver plads til en rig, frodig tekstur, indtil den afslører aromaerne af bær..
Denne vin bliver produceret af omhyggeligt udvalgte gamle Tempranillo vinstokke og druerne bliver alle håndplukket.
Mørk vin med duft af bolværk, lakrids og skønne druer.
Der er virkelig power på smagen med lakrids og en lang eftersmag – en vin i særklasse.
Sådan skal en Tempranillo smage.
En mørk, dyb, lys og ren kirsebærfarve. Noter af sorte bær, krydderier og ristede mandler i duften. Alt dette genfindes i smagen, som er intens, tæt men samtidig blød og behagelig.
Det er et perfekt eksempel på hvordan Cabernet Sauvignons og Syrahs opfører sig i jorden og klimaet i Extremadura.
Elegant rød farve, som virker fed i glasset. Fuld blus på krydderier i næsen.
Helstøbt vin med god balance imellem frugt, syre og tannin. En lækker sag.
Blanquette de Limoux stammer fra fem århundreders tradition og skylder sin særpræg til druesorten Mauzac.
Karakteristisk for vores terroir afslører det aromaer af grønne æbler, hvide frugter med en fremragende kombination af friskhed og frugt. Navnet "Blanquette de Limoux" har sin oprindelse i den lyse farve på den nederste overflade af bladene på druesorten Mauzac, en sort kaldet Blanquette på limouxinsk sprog.
Delmas Tradition
Med sin blege, krystallinske kappe, krydset af fine bobler, sætter denne traditionelle blanquette tonen. Det med friskheden og finessen af dens emblematiske druesort, Mauzac. Noterne af modent æble, mirabelleblomme og hvide blomster blander sig perfekt. Munden er silkeagtig, fløjlsagtig, men forbliver energisk af en åbenhjertig livlighed. En ægte "TRADITION" cuvée, alt i effektivitet!
Mad og vin kombinationer Velkomstdrink, vilde ørreder, cremede fiskeretter og æblekage.
Senest udmærkelse 5 stjerner i Vinvisen
Fantastisk til f. eks skaldyr, aperitif eller "bare for sjov"
Druerne er udvalgt nøje til denne Chardonnay for at skabe et godt og ensartet produkt år efter år. Kældermesteren bruger sin store viden og sætter en stor ære i at lave en elegant vin til en overkommelig pris.
Meget aromatisk og tør hvidvin med en intens bouquet med dufte af hvide blomster og grønne æbler. Smagen er fin og vedvarende hvad enten den drikkes til mad eller som aperitif.
Vinen har opnået mange fine anerkendelser og Awards.
Det er med stor fornøjelse vi her præsenterer Årets Rosé 2020.
Smukke lyse farvenuancer med ”lakse” glimt. Skøn og intens krydret duft af røde bær som jordbær og hindbær med en finish af brombær og karamel.
Smagen er frisk og frugtig med intens og lang eftersmag med en finish af lyserød grape, som gør den frisk og elegant - på den tørre side.
Absolut noget af det aller bedste Rosé der findes på markedet.
Druerne er udvalgt nøje til denne rødvin for at skabe et godt og ensartet produkt år efter år. Kældermesteren bruger sin store viden og sætter en stor ære i at lave en elegant vin til en overkommelig pris.
Intens og mørke nuancer med flotte reflektioner i glasset. God struktur med smag og dufte af mørke bær som solbær og brombær med en elegant lakrids i undertonen.
Elegant vin med en god lang eftersmag – perfekt til det hele.
Denne fantastiske Rhone rødvin er husets stolthed og anmeldelserne er overalt overstrømmende. Den produceres på druer fra højene omkring Pujaut plateauet som er perfekt med de klassiske bløde runde flodsten i jordbunden.
Flot rød farve med dufte af modne mørke frugter, lakrids og krydderier af forskellig karakter. Meget rund og blød i munden med fine velgørende tanniner og specielt den dejlige krydrede smag gør den velegnet som vin til krydret og kraftig mad – en vin som glæder gang på gang.
Druerne Grenache, Syrah og Carignan er kernen i denne vin som opnår meget ros overalt i verden – Guld, sølv og bronze medaljer strømmer denne vin i møde.
Blomster krydrede aromaer af grønne æbler, stikkelsbær og hvide blomster. Den sarte surhed er harmonisk afbalanceret. En ideel sommervin!
Smuk elegant strågul farve med en bouquet af abrikossten, charmerende og intens.
Langt og frisk mineralsk udtryk med lidt grønt æble – moderne Riesling til moderne mad.
En stor vin med et touch af Bourgogne over sig.
Smuk og fin farve. Duften fremstår frisk med en stille elegance, nærmest eksotisk.
En rigtig pleaser til kammuslingen eller stenbiderrognen, kun fantasien sætter grænser. Masser af smagsindtryk, korn, blomster.
En fin balance imellem friskhed og fedme med en skøn, skøn lang eftersmag.
Fik velfortjente guldmedaljer ved Grand International Wineaward Mondus Vini og den Tyske Bundes wineprämierung.
Flot dyb rød farve med lysglimt. Duft af mørke bær og lidt tobak.
Smagen får en til at tænke maser af bær og krydderier – læskende indtryk med tilpas bid af god syre.
En rigtig flot repræsentant fra det nye Tyskland. Fjervildt, bøffer og røgede retter.
Chardonnayer er meget forskellige og Banq Freres gør sit til at denne drue har så mange tilhængere. Den er klassisk, let krydret, men også her går hans friskhed med nuancer af grape og citrus ind og gør en forskel.
Den er ikke tung og parfumeret, men elegant med en fin lang finish hvor man fornemmer druens kendetegn.
Fin til fisk, lette kødretter og selvfølgelig ost!
Denne charmerende hvidvin lavet på Viognier druen er blevet en af vore helt store succeser.
Druen går sin sejrsgang over hele verden og er for tiden een af de mest yndede hvidvine. Sandsynligvis på grund af dens friskhed og pikante lette syre og med en let krydret duft og let tørre eftersmag som bliver længe i munden.
Banq Freres er en sand mester i at lave denne hvidvin, som nydes til såvel aperitif som til mad - også en rigtig god selskabsvin.
Serveres let afkølet ved 10-12 grader.
Klassisk stilren Sauvignon med en intens fin, ren og tør, lidt "sprød" eftersmag og en skøn duft af nødder, lidt grape og urter. En hvidvin med en dejlig frisk syre i munden.
Passer ferfekt til alle fiskeretter og de lette grapetoner i duften og smagen gør den meget interessant i forhold til andre Sauvignon hvidvine.
Meget spændende og interessant hvidvin som i sig selv er en lille perle.
Sammensætningen af druerne Sauvignon, Chardonnay og Viognier er en sjældenhed og dette kombineret med fadlagringen giver en bourgogne lignende vin med en smuk strågul farve. Jeremy elsker at lave denne vin fordi den passer så godt til de skønne fiske- og skaldyrsretter som laves i området omkring Etang d´Thau.
Den er rund og blød i munden og smagen er fortryllende med sin store fylde og interessante duft og smag.
Perfekt til ost og foie gras.
Banq Freres laver her en meget charmerende rosé, men også anderledes end andre producenter. Hans klassiske let citrusprægede smag, som i hvidvinene, findes også i hans rosé.
Elegant, let krydrede og let bitre nuancer i duft og smag med den fine afsluttende citrus/grape og lange underfundige eftersmag. Tør på en fin måde og den passer særdeles godt til fisk, lyst kød, salater og pizza.
Kan nydes kold, men ved 10-12 grader fornemmer man bedst de fine og interessante nuancer i vinen. Prøv også som aperitif - hele året!
Marselandruen som er meget lokal for området er en krydsning mellem Cabernet og Grenache og blev først tilladt i 1961. Det er en meget perfekt drue til det ekstremt tørre og varme klima i Languedoc.
Drue sammensætningen Marselan & Merlot er en succes hos Banq Freres og en vin som mange sætter stor pris på. Blandingen af Middelhavs- og Atlanterhavsdruer er Jeremy en sand mester i - han har studeret vin i såvel Bordeaux som Rhone og Languedoc.
Den er varm og rund, meget harmonisk med en stor koncentration af bær og krydderier fra jorden og området, i såvel duften som smagen. Farven er dyb granatrød og den hænger tungt i glasset.
Nem at drikke her og nu til såvel maden indendørs eller ude ved grillen.
Denne rødvin, lavet på Marselan, Grenache og Syrah har Jeremy tilegnet sin bedstefar, deraf navnet.
Tre klassiske sydfranske druer er indholdet i denne elegante rødvin, som på ingen måde er tung og voldsom, mere som en elegant Rhonevin.
Farven er smuk purpur, duft af modne bær med et let strejf af modenhed, afsluttende med en let tør og blød finish i munden og peber i finalen.
God til alle kødretter af de lidt lettere og til frokost.
La Maison Rouge er Banq Freres topvin med op til 12 måneders fadlagring. Produceret på Cabernet Sauvignon, Syrah, Grenache og Egiodola - en sammensætning som er med til at give vinen en helt unik karakter.
Vinen er en fornøjelse allerede nu med sin interessante elegance, mørke farve og insiterende duft af mørke bær, lakrids, tobak samt et elegant strejf af fad. Drik den nu (skal iltes) eller læg til side, gerne 5 år og du vil opleve en storhed uden lige.