Blanquette de Limoux stammer fra fem århundreders tradition og skylder sin særpræg til druesorten Mauzac.
Karakteristisk for vores terroir afslører det aromaer af grønne æbler, hvide frugter med en fremragende kombination af friskhed og frugt. Navnet "Blanquette de Limoux" har sin oprindelse i den lyse farve på den nederste overflade af bladene på druesorten Mauzac, en sort kaldet Blanquette på limouxinsk sprog.
Delmas Tradition
Med sin blege, krystallinske kappe, krydset af fine bobler, sætter denne traditionelle blanquette tonen. Det med friskheden og finessen af dens emblematiske druesort, Mauzac. Noterne af modent æble, mirabelleblomme og hvide blomster blander sig perfekt. Munden er silkeagtig, fløjlsagtig, men forbliver energisk af en åbenhjertig livlighed. En ægte "TRADITION" cuvée, alt i effektivitet!
Mad og vin kombinationer Velkomstdrink, vilde ørreder, cremede fiskeretter og æblekage.
Senest udmærkelse 5 stjerner i Vinvisen
Fantastisk til f. eks skaldyr, aperitif eller "bare for sjov"
Det er med stor fornøjelse vi her præsenterer Årets Rosé 2020.
Smukke lyse farvenuancer med ”lakse” glimt. Skøn og intens krydret duft af røde bær som jordbær og hindbær med en finish af brombær og karamel.
Smagen er frisk og frugtig med intens og lang eftersmag med en finish af lyserød grape, som gør den frisk og elegant - på den tørre side.
Absolut noget af det aller bedste Rosé der findes på markedet.
God tæt farve med en duft af mørke bær, intenst krydret – lette tanniner, let velafbalanceret syre.
Rig på velsmag og den holder i den grad hvad den lover. Her er den perfekte rødvin til ostene.
Elegant rød farve, som virker fed i glasset. Fuld blus på krydderier i næsen.
Helstøbt vin med god balance imellem frugt, syre og tannin. En lækker sag.
Mørk vin med duft af bolværk, lakrids og skønne druer.
Der er virkelig power på smagen med lakrids og en lang eftersmag – en vin i særklasse.
Sådan skal en Tempranillo smage.
Fik velfortjente guldmedaljer ved Grand International Wineaward Mondus Vini og den Tyske Bundes wineprämierung.
Flot dyb rød farve med lysglimt. Duft af mørke bær og lidt tobak.
Smagen får en til at tænke maser af bær og krydderier – læskende indtryk med tilpas bid af god syre.
En rigtig flot repræsentant fra det nye Tyskland. Fjervildt, bøffer og røgede retter.
Smuk og fin farve. Duften fremstår frisk med en stille elegance, nærmest eksotisk.
En rigtig pleaser til kammuslingen eller stenbiderrognen, kun fantasien sætter grænser. Masser af smagsindtryk, korn, blomster.
En fin balance imellem friskhed og fedme med en skøn, skøn lang eftersmag.
Smuk elegant strågul farve med en bouquet af abrikossten, charmerende og intens.
Langt og frisk mineralsk udtryk med lidt grønt æble – moderne Riesling til moderne mad.
En stor vin med et touch af Bourgogne over sig.
Druerne er udvalgt nøje til denne rødvin for at skabe et godt og ensartet produkt år efter år. Kældermesteren bruger sin store viden og sætter en stor ære i at lave en elegant vin til en overkommelig pris.
Intens og mørke nuancer med flotte reflektioner i glasset. God struktur med smag og dufte af mørke bær som solbær og brombær med en elegant lakrids i undertonen.
Elegant vin med en god lang eftersmag – perfekt til det hele.
Marselandruen som er meget lokal for området er en krydsning mellem Cabernet og Grenache og blev først tilladt i 1961. Det er en meget perfekt drue til det ekstremt tørre og varme klima i Languedoc.
Drue sammensætningen Marselan & Merlot er en succes hos Banq Freres og en vin som mange sætter stor pris på. Blandingen af Middelhavs- og Atlanterhavsdruer er Jeremy en sand mester i - han har studeret vin i såvel Bordeaux som Rhone og Languedoc.
Den er varm og rund, meget harmonisk med en stor koncentration af bær og krydderier fra jorden og området, i såvel duften som smagen. Farven er dyb granatrød og den hænger tungt i glasset.
Nem at drikke her og nu til såvel maden indendørs eller ude ved grillen.
La Maison Rouge er Banq Freres topvin med op til 12 måneders fadlagring. Produceret på Cabernet Sauvignon, Syrah, Grenache og Egiodola - en sammensætning som er med til at give vinen en helt unik karakter.
Vinen er en fornøjelse allerede nu med sin interessante elegance, mørke farve og insiterende duft af mørke bær, lakrids, tobak samt et elegant strejf af fad. Drik den nu (skal iltes) eller læg til side, gerne 5 år og du vil opleve en storhed uden lige.
Chardonnayer er meget forskellige og Banq Freres gør sit til at denne drue har så mange tilhængere. Den er klassisk, let krydret, men også her går hans friskhed med nuancer af grape og citrus ind og gør en forskel.
Den er ikke tung og parfumeret, men elegant med en fin lang finish hvor man fornemmer druens kendetegn.
Fin til fisk, lette kødretter og selvfølgelig ost!
Denne charmerende hvidvin lavet på Viognier druen er blevet en af vore helt store succeser.
Druen går sin sejrsgang over hele verden og er for tiden een af de mest yndede hvidvine. Sandsynligvis på grund af dens friskhed og pikante lette syre og med en let krydret duft og let tørre eftersmag som bliver længe i munden.
Banq Freres er en sand mester i at lave denne hvidvin, som nydes til såvel aperitif som til mad - også en rigtig god selskabsvin.
Serveres let afkølet ved 10-12 grader.
Klassisk stilren Sauvignon med en intens fin, ren og tør, lidt "sprød" eftersmag og en skøn duft af nødder, lidt grape og urter. En hvidvin med en dejlig frisk syre i munden.
Passer ferfekt til alle fiskeretter og de lette grapetoner i duften og smagen gør den meget interessant i forhold til andre Sauvignon hvidvine.
Banq Freres laver her en meget charmerende rosé, men også anderledes end andre producenter. Hans klassiske let citrusprægede smag, som i hvidvinene, findes også i hans rosé.
Elegant, let krydrede og let bitre nuancer i duft og smag med den fine afsluttende citrus/grape og lange underfundige eftersmag. Tør på en fin måde og den passer særdeles godt til fisk, lyst kød, salater og pizza.
Kan nydes kold, men ved 10-12 grader fornemmer man bedst de fine og interessante nuancer i vinen. Prøv også som aperitif - hele året!
Meget spændende og interessant hvidvin som i sig selv er en lille perle.
Sammensætningen af druerne Sauvignon, Chardonnay og Viognier er en sjældenhed og dette kombineret med fadlagringen giver en bourgogne lignende vin med en smuk strågul farve. Jeremy elsker at lave denne vin fordi den passer så godt til de skønne fiske- og skaldyrsretter som laves i området omkring Etang d´Thau.
Den er rund og blød i munden og smagen er fortryllende med sin store fylde og interessante duft og smag.
Perfekt til ost og foie gras.
Denne rødvin, lavet på Marselan, Grenache og Syrah har Jeremy tilegnet sin bedstefar, deraf navnet.
Tre klassiske sydfranske druer er indholdet i denne elegante rødvin, som på ingen måde er tung og voldsom, mere som en elegant Rhonevin.
Farven er smuk purpur, duft af modne bær med et let strejf af modenhed, afsluttende med en let tør og blød finish i munden og peber i finalen.
God til alle kødretter af de lidt lettere og til frokost.
Druerne er udvalgt nøje til denne Chardonnay for at skabe et godt og ensartet produkt år efter år. Kældermesteren bruger sin store viden og sætter en stor ære i at lave en elegant vin til en overkommelig pris.
Meget aromatisk og tør hvidvin med en intens bouquet med dufte af hvide blomster og grønne æbler. Smagen er fin og vedvarende hvad enten den drikkes til mad eller som aperitif.
Vinen har opnået mange fine anerkendelser og Awards.
Denne fantastiske Rhone rødvin er husets stolthed og anmeldelserne er overalt overstrømmende. Den produceres på druer fra højene omkring Pujaut plateauet som er perfekt med de klassiske bløde runde flodsten i jordbunden.
Flot rød farve med dufte af modne mørke frugter, lakrids og krydderier af forskellig karakter. Meget rund og blød i munden med fine velgørende tanniner og specielt den dejlige krydrede smag gør den velegnet som vin til krydret og kraftig mad – en vin som glæder gang på gang.
Druerne Grenache, Syrah og Carignan er kernen i denne vin som opnår meget ros overalt i verden – Guld, sølv og bronze medaljer strømmer denne vin i møde.