Om Vinitiv

Skabt af glade vinentusiaster

Altid egen import med faste lave garantipriser!

Vinitivs arbejdsgrundlag er kvalitetsvine til faste priser, uden fordyrende mellemled. Gennem smagninger af vine fra absolut seriøse vinproducenter, vil vi sikre os den bedste kvalitet og stabilitet, som er vort fortsatte mål. Autensitet, karakter og det rigtige touch af terroir og tradition, gerne krydret med ny viden og teknologi.

Tillid og gensidig loyalitet, er det vigtigste for samhandlen med vore dygtige producenter. Ved de mange smagninger finder vinene nye venner og det hjælper os med at holde gang i "butikken". Vi hygger os med at finde nyt, samt holde liv i det eksisterende sortiment - udvalget er fortrinsvis fra Frankrig, Tyskland og Spanien.

Vinitiv har besluttet at vin ikke bare skal være et "ord", men en oplevelse. En oplevelse, hvor alle sanserne bliver pirret, hvor vinen taler sit eget sprog og hvor vinbonden har sat sine personlige fingeraftryk - helt ned i glasset. Vi vil have stabilitet i kvalitet, årgang og pris.

Vort kyndige smagepanel tester alle vinene inden nye optages i sortimentet. Panelet er kritisk og uafhængigt, hvilket sikrer vore kunder maksimal nydelse, og at vinene lever op til vor målsætning.

Hjemmesiden er vores butik - her kan du læse om vore dejlige vine, kommende aktiviteter, læse om vinnyheder og meget mere - her kan du også se hvordan du bestiller vinene.

5 stjerner i VinAvisen

5 stjerner til Delmas Tradition Brut, Blanquette de Limoux

Den mousserende vin Blanquette bliver fremstillet i området omkring den franske by Limoux i depardemantet Aude i Sydfrankrig. Så er det på plads. Denne dejlige vin dufter aromatisk af "Pink Lady" æbler, lød det fra den æblekyndige i smagepanelet. Den fint skummende mousse viderebringer en liflig frugtsmag, og i eftersmagen er der en god syre, som gør vinden velegnet som ledsager til cremede fiske- og skaldyrsretter.

Vinsmagning

Prøv vores dejlige vine hjemme hos dig selv!

Vinitiv arrangerer forskellige former for smagninger - enten hjemme hos dig selv eller med os som guide.

Du samler dine gode vinvenner eller veninder til en hyggeaften, vi gennemgår vores sortiment og smager nogle forskellige vine efter dit valg og ønske. Du kan også selv gennemføre smagningen - vi leverer det nødvendige materiale, glas m.v.

Prøvekasser
fra Vinitiv

Hos Vinitiv tilbyder vi prøvekasser af vores vine

VINITIV tilbyder skiftende prøvekasser af vore vine. Kontakt os gerne, da vi ofte skifter, og har du specielle ønsker, laver vi din kasse lige præcis som du ønsker den.


+45 28 14 98 49
henrik@vinitiv.dk

Afhentning på adressen:
Dækstensvangen 10
4180 Sorø

Bestilling