Handelsbetingelser

Faktura og betaling

Pr. mail modtages faktura 1 - 2 dage efter bestilling. Faktura indeholder oplysning om fakturanummer, beløb og kontonummer til brug for bankoverførslen, der kan også betales med MobilPay. Indbetaling foretages snarest muligt, dog inden 14 dage, herefter tages kontak for evt. annullering af ordren. Efter registreret betaling modtages mail med besked om ordre status og leveringstidspunkt - ved afhentning betales med MobilePay eller kontant.

Leveringstid

Vores normale leveringstid er 2 - 3 dage, varen afsendes dog først når indbetaling er registreret. Udsolgte varer kan forekomme, i sådanne tilfælde vil vi kontakte jer for alternativ levering. Afhentning aftales for hver ordre via mailsystemet. Eventuelle fejl, mangler eller beskadigede varer bedes påtalt straks ved leveringen.

Fragt omkostninger

Fragt betales af køber til billigste dagspris - levering er dog gratis ved 24 fl. og derover. Vinene kan afhentes gratis på vores lager efter aftale. Vinitiv har intet ekspeditionsgebyr.

Øvrige betingelser

Returnering kan aftales under særlige omstændigheder, fragt herfor betales altid af køber, medmindre vi har lavet en fejl i ekspeditionen. Beløb for kreditnota vil blive indsat på købers konto straks efter modtagelse og godkendelse af returneringen.

Alle priser er inkl. 25% moms. Der tages forbehold for udsolgte varer, samt pris- og afgiftsforhøjelser.

Personlige data

Vi registrer kun oplysninger som medlemmer ønsker. Det er dog nødvendigt for os at have navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse til vort medlemskartotek. Vi videregiver ikke oplysninger til andre, og der modtages kun e-mails med vore nyhedsbreve, hvis dette er godkendt af dig.
Læs hele vores privatlivspolitik

5 stjerner i VinAvisen

5 stjerner til Delmas Tradition Brut, Blanquette de Limoux

Den mousserende vin Blanquette bliver fremstillet i området omkring den franske by Limoux i depardemantet Aude i Sydfrankrig. Så er det på plads. Denne dejlige vin dufter aromatisk af "Pink Lady" æbler, lød det fra den æblekyndige i smagepanelet. Den fint skummende mousse viderebringer en liflig frugtsmag, og i eftersmagen er der en god syre, som gør vinden velegnet som ledsager til cremede fiske- og skaldyrsretter.

Vinsmagning

Prøv vores dejlige vine hjemme hos dig selv!

Vinitiv arrangerer forskellige former for smagninger - enten hjemme hos dig selv eller med os som guide.

Du samler dine gode vinvenner eller veninder til en hyggeaften, vi gennemgår vores sortiment og smager nogle forskellige vine efter dit valg og ønske. Du kan også selv gennemføre smagningen - vi leverer det nødvendige materiale, glas m.v.

Prøvekasser
fra Vinitiv

Hos Vinitiv tilbyder vi prøvekasser af vores vine

VINITIV tilbyder skiftende prøvekasser af vore vine. Kontakt os gerne, da vi ofte skifter, og har du specielle ønsker, laver vi din kasse lige præcis som du ønsker den.


+45 28 14 98 49
henrik@vinitiv.dk

Afhentning på adressen:
Dækstensvangen 10
4180 Sorø

Bestilling