Vinitivs politik for privatliv

Vi tager dit privatliv og dine personlige data seriøst – det sikrer dig en fair og gennemsigtig databehandling.

Vi bruger og behandler derfor kun de oplysninger, som er relevante for udsendelse af vores nyhedsbreve, tilbud og vores samhandel med dig.

Vores behandling af persondata
De data som vi anvender, er navn, adresse, telefonnr. og e-mail, som du selv har oplyst. Dit samtykke er frivilligt og kan til enhver tid annulleres.

Kontrol af persondata
Da det er vigtigt for os at dine data altid er opdateret, beder vi dig oplyse hvis der sker ændringer i disse data. Du kan altid benytte vores kontaktoplysninger (henrik@vinitiv.dk) for at meddele disse ændringer.

Sletning af persondata
Vi sletter dine persondata når de ikke længere er nødvendige for os og hvis du beder om det. Afmelder du modtagelse af vores nyhedsbreve og tilbud, behøver du ikke foretage dig noget, idet vi selvfølgelig sletter dine data - du vil i øvrigt altid kunne kontakte os for at få slettet dine data. Data i forbindelse med bogføringsloven vil blive opbevaret i henhold til den enhver tid gældende lovgivning.

Videregivelse af persondata
Vi udleverer kun dine data til vore samarbejdspartnere hvor det er relevant i relation til at levere dine varer – disse er også omfattet af Persondataloven. Hvis du ikke ønsker dette respekterer vi selvfølgelig dette.

5 stjerner i VinAvisen

5 stjerner til Delmas Tradition Brut, Blanquette de Limoux

Den mousserende vin Blanquette bliver fremstillet i området omkring den franske by Limoux i depardemantet Aude i Sydfrankrig. Så er det på plads. Denne dejlige vin dufter aromatisk af "Pink Lady" æbler, lød det fra den æblekyndige i smagepanelet. Den fint skummende mousse viderebringer en liflig frugtsmag, og i eftersmagen er der en god syre, som gør vinden velegnet som ledsager til cremede fiske- og skaldyrsretter.

Vinsmagning

Prøv vores dejlige vine hjemme hos dig selv!

Vinitiv arrangerer forskellige former for smagninger - enten hjemme hos dig selv eller med os som guide.

Du samler dine gode vinvenner eller veninder til en hyggeaften, vi gennemgår vores sortiment og smager nogle forskellige vine efter dit valg og ønske. Du kan også selv gennemføre smagningen - vi leverer det nødvendige materiale, glas m.v.

Prøvekasser
fra Vinitiv

Hos Vinitiv tilbyder vi prøvekasser af vores vine

VINITIV tilbyder skiftende prøvekasser af vore vine. Kontakt os gerne, da vi ofte skifter, og har du specielle ønsker, laver vi din kasse lige præcis som du ønsker den.


+45 28 14 98 49
henrik@vinitiv.dk

Afhentning på adressen:
Dækstensvangen 10
4180 Sorø

Bestilling