top banner logo mobile-menu-btn
vinitiv ikon-logo vinitiv ikon-tekst

  Telefon: +45 3168 4706

  om vinitiv

  Skabt af glade vindrikkere

  Altid egen import med faste lave garantipriser!

  VINITIV´s arbejdsgrundlag er kvalitetsvine til faste priser, uden fordyrende mellemled. Gennem smagninger af vine fra absolut seriøse vinproducenter, vil vi sikre os den bedste kvalitet og stabilitet, som er vort fortsatte mål. Autensitet, karakter og det rigtige touch af terroir og tradition, gerne krydret med ny viden og teknologi.

  Tillid og gensidig loyalitet, er det vigtigste for samhandlen med vore dygtige producenter - dette sikrer at vi når vores mål. Ved de mange smagninger finder vinene nye venner og det hjælper os med at holde gang i "butikken". Vi hygger os med at finde nyt, samt holde liv i det eksisterende sortiment - udvalget er fortrinsvis fra Frankrig, Italien og Spanien.

  Vinitiv har besluttet at vin ikke bare skal være et "ord", men en oplevelse. En oplevelse, hvor alle sanserne bliver pirret, hvor vinen taler sit eget sprog og hvor vinbonden har sat sine personlige fingeraftryk - helt ned i glasset. Vi vil have stabilitet i kvalitet, årgang og pris.

  Vort kyndige smagepanel tester alle vinene inden nye optages i sortimentet. Panelet er kritisk og uafhængigt, hvilket sikrer vore kunder maksimal nydelse, og at vinene lever op til vor målsætning.

  Hjemmesiden er vores butik - her kan du læse om vore dejlige vine, kommende aktiviteter, læse om vinnyheder og meget mere - her kan du også se hvordan du bestiller vinene.

  ikon

  TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vinklub og få vores månedlige nyhedsbrev om nye vine i sortimentet, nyt fra vinens verden, information om kommende arrangementer - og meget mere ... det er også i nyhedsbrevet vi annoncerer gode tilbud og andet du ikke skal gå glip af.

  VINITIV´s politik for privatlivsbeskyttelse

  Vi tager dit privatliv og dine personlige data seriøst – det sikrer dig en fair og gennemsigtig databehandling.

  Vi bruger og behandler derfor kun de oplysninger, som er relevante for udsendelse af vores nyhedsbreve, tilbud og vores samhandel med dig.

  Vores behandling af persondata

  De data som vi anvender, er navn, adresse, telefonnr. og e-mail, som du selv har oplyst. Dit samtykke er frivilligt og kan til enhver tid annulleres.

  Kontrol af persondata

  Da det er vigtigt for os at dine data altid er opdateret, beder vi dig oplyse hvis der sker ændringer i disse data. Du kan altid benytte vores kontaktoplysninger (info@vinitiv.dk) for at meddele disse ændringer.

  Sletning af persondata

  Vi sletter dine persondata når de ikke længere er nødvendige for os og hvis du beder om det. Afmelder du modtagelse af vores nyhedsbreve og tilbud, behøver du ikke foretage dig noget, idet vi selvfølgelig sletter dine data - du vil i øvrigt altid kunne kontakte os for at få slettet dine data.  Data i forbindelse med bogføringsloven vil blive opbevaret i henhold til den enhver tid gældende lovgivning.

  Videregivelse af persondata

  Vi udleverer kun dine data til vore samarbejdspartnere hvor det er relevant i relation til at levere dine varer – disse er også omfattet af Persondataloven.  Hvis du ikke ønsker dette respekterer vi selvfølgelig dette.

  Udfyld formularen og tilmeld dig – klik her!

  ikon

  Book et arrangement
  Vinsmagning

  Vinitiv er behjælpelig med at arrangere en spændende vinsmagning for dine venner, familie eller kollegaer. Vi tilbyder en færdigpakket løsning med alt, hvad du skal bruge af vin, smageskemaer, glas m.v. Og vi stiller gerne op med en vinkyndig guide. Priser fra 100,- pr. pers. 123 

  Send en forespørgsel på et arrangement

  I drink coffee because I need it
  and wine because i deserve it

  BLIV MEDLEM AF VINITIV
  Gå til indkøbskurv
  0