top banner logo mobile-menu-btn
vinitiv ikon-logo vinitiv ikon-tekst

  Telefon: +45 28149849

  Bestil på henrik@vinitiv.dk

  om vinitiv

  Skabt af glade vinentusiaster

  Altid egen import med faste lave garantipriser!

  VINITIV´s arbejdsgrundlag er kvalitetsvine til faste priser, uden fordyrende mellemled. Gennem smagninger af vine fra absolut seriøse vinproducenter, vil vi sikre os den bedste kvalitet og stabilitet, som er vort fortsatte mål. Autensitet, karakter og det rigtige touch af terroir og tradition, gerne krydret med ny viden og teknologi.

  Tillid og gensidig loyalitet, er det vigtigste for samhandlen med vore dygtige producenter. Ved de mange smagninger finder vinene nye venner og det hjælper os med at holde gang i "butikken". Vi hygger os med at finde nyt, samt holde liv i det eksisterende sortiment - udvalget er fortrinsvis fra Frankrig, Tyskland og Spanien.

  Vinitiv har besluttet at vin ikke bare skal være et "ord", men en oplevelse. En oplevelse, hvor alle sanserne bliver pirret, hvor vinen taler sit eget sprog og hvor vinbonden har sat sine personlige fingeraftryk - helt ned i glasset. Vi vil have stabilitet i kvalitet, årgang og pris.

  Vort kyndige smagepanel tester alle vinene inden nye optages i sortimentet. Panelet er kritisk og uafhængigt, hvilket sikrer vore kunder maksimal nydelse, og at vinene lever op til vor målsætning.

  Hjemmesiden er vores butik - her kan du læse om vore dejlige vine, kommende aktiviteter, læse om vinnyheder og meget mere - her kan du også se hvordan du bestiller vinene.

  ikon

  TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Udfyld formularen og tilmeld dig – klik her!

  ikon

  Book et arrangement
  Vinsmagning

  Vinitiv er behjælpelig med at arrangere en spændende vinsmagning for dine venner, familie eller kollegaer. Vi tilbyder en færdigpakket løsning med alt, hvad du skal bruge af vin, smageskemaer, glas m.v. Og vi stiller gerne op med en vinkyndig guide. Priser fra 100,- pr. pers. 

  Send en forespørgsel på et arrangement

  I drink coffee because I need it
  and wine because i deserve it

  SE VORES VINE
  Gå til indkøbskurv
  0