top banner logo mobile-menu-btn
vinitiv ikon-logo vinitiv ikon-tekst

  Telefon: +45 3168 4706

  Nyheder

  Nyheder

  Sorter efter
  • Domaine Cailhol Gautran

   ...endnu en spændende vin nyhed !

   Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye Minervois hus med eneforhandling for Danmark. Slottet drives idag af Olivia og N ..

   Læs mere
  • Spændende Navarra vine

   Spændende Navarra vine

   VINITIV har lavet aftale med Bodegas Finca Albret

   Det er med stor glæde at vi kan optage vinene fra Bodegas Albret i vores sortiment og vi lægger ud med 4 spændende rødvine som ..

   Læs mere
  • Køb din vin hos VINITIV

   Køb din vin hos VINITIV

   - tag det rigtige valg af vin

   Læs mere
  • Vinsmagning ultimo 2018

   Vinsmagning ultimo 2018

   FÅ EN UFORGLEMMELIG AFTEN MED VINITIV VINSMAGNING

   Vi planlægger allerede nu en større vinsmagning af alle vore vine ultimo 2018 med deltagelse af vore producenter. Vil du sikre d ..

   Læs mere
   ikon

   TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

   Tilmeld dig vinklub og få vores månedlige nyhedsbrev om nye vine i sortimentet, nyt fra vinens verden, information om kommende arrangementer - og meget mere ... det er også i nyhedsbrevet vi annoncerer gode tilbud og andet du ikke skal gå glip af.

   VINITIV´s politik for privatlivsbeskyttelse

   Vi tager dit privatliv og dine personlige data seriøst – det sikrer dig en fair og gennemsigtig databehandling.

   Vi bruger og behandler derfor kun de oplysninger, som er relevante for udsendelse af vores nyhedsbreve, tilbud og vores samhandel med dig.

   Vores behandling af persondata

   De data som vi anvender, er navn, adresse, telefonnr. og e-mail, som du selv har oplyst. Dit samtykke er frivilligt og kan til enhver tid annulleres.

   Kontrol af persondata

   Da det er vigtigt for os at dine data altid er opdateret, beder vi dig oplyse hvis der sker ændringer i disse data. Du kan altid benytte vores kontaktoplysninger (info@vinitiv.dk) for at meddele disse ændringer.

   Sletning af persondata

   Vi sletter dine persondata når de ikke længere er nødvendige for os og hvis du beder om det. Afmelder du modtagelse af vores nyhedsbreve og tilbud, behøver du ikke foretage dig noget, idet vi selvfølgelig sletter dine data - du vil i øvrigt altid kunne kontakte os for at få slettet dine data.  Data i forbindelse med bogføringsloven vil blive opbevaret i henhold til den enhver tid gældende lovgivning.

   Videregivelse af persondata

   Vi udleverer kun dine data til vore samarbejdspartnere hvor det er relevant i relation til at levere dine varer – disse er også omfattet af Persondataloven.  Hvis du ikke ønsker dette respekterer vi selvfølgelig dette.

   Udfyld formularen og tilmeld dig – klik her!

   ikon

   Book et arrangement
   Vinsmagning

   Vinitiv er behjælpelig med at arrangere en spændende vinsmagning for dine venner, familie eller kollegaer. Vi tilbyder en færdigpakket løsning med alt, hvad du skal bruge af vin, smageskemaer, glas m.v. Og vi stiller gerne op med en vinkyndig guide. Priser fra 100,- pr. pers. 123 

   Send en forespørgsel på et arrangement

   I drink coffee because I need it
   and wine because i deserve it

   BLIV MEDLEM AF VINITIV
   Gå til indkøbskurv
   0