top banner logo mobile-menu-btn
vinitiv ikon-logo vinitiv ikon-tekst

  Telefon: +45 3168 4706

  Velkommen til ny WEB SITE

  Køb nu direkte på vores nye

  hjemmeside som vi er glade for at kunnne præsentere. Indholdet er nyt og spændende, bl. a. er det nu muligt at bestille vinene på sitet, oprette dig som medlem og få dit eget log ind, som giver mulighed for at se, hvad du købte sidste gang. Vi modtager nu også MobilePay, men kan stadig ordne betalingen via bankoverførsel - senere kommer der en kortbetalings mulighed.

  Når du har bestilt vinene modtager du en faktura, du betaler, vi kvitterer og sender eller leverer straks vinen til din adresse - fragtfri levering af 24 flasker.

  ikon

  TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vinklub og få vores månedlige nyhedsbrev om nye vine i sortimentet, nyt fra vinens verden, information om kommende arrangementer - og meget mere ... det er også i nyhedsbrevet vi annoncerer gode tilbud og andet du ikke skal gå glip af.

  Udfyld formularen og tilmeld dig – klik her!

  ikon

  Book et arrangement
  Vinsmagning

  Vinitiv er behjælpelig med at arrangere en spændende vinsmagning for dine venner, familie eller kollegaer. Vi tilbyder en færdigpakket løsning med alt, hvad du skal bruge af vin, smageskemaer, glas m.v. Og vi stiller gerne op med en vinkyndig guide. Priser fra 100,- pr. pers. 123 

  Send en forespørgsel på et arrangement

  I drink coffee because I need it
  and wine because i deserve it

  SE VORES VINE
  Gå til indkøbskurv
  0