top banner logo mobile-menu-btn
vinitiv ikon-logo vinitiv ikon-tekst

  Telefon: +45 3168 4706

  handelsbetingelser

  Fri fragt ved 24 flasker og mere.........

  Faktura og betaling:

  Pr. mail modtages faktura 1 - 2 dage efter bestilling. Faktura indeholder oplysning om fakturanummer, beløb og kontonummer til brug for bankoverførslen, der kan også betales med MobilPay. Indbetaling foretages snarest muligt, dog inden 14 dage, herefter tages kontak for evt. annullering af ordren. Efter registreret betaling modtages mail med besked om ordre status og leveringstidspunkt - ved afhentning betales med MobilePay eller kontant.

  Leveringstid:

  Vor normale leveringstid er 2 - 3 dage, varen afsendes dog først når indbetaling er registreret. Udsolgte varer kan forekomme, i sådanne tilfælde vil vi kontakte jer for alternativ levering. Afhentning aftales for hver ordre via mailsystemet. Eventuelle fejl, mangler eller beskadigede varer bedes påtalt straks ved leveringen.

  Fragt omkostninger:

  Fragt betales af køber til billigste dagspris - levering er dog gratis ved 24 fl. og derover . Vinene kan afhentes gratis på vort lager efter aftale. Vinitiv har intet ekspeditionsgebyr.

  Øvrige betingelser:

  Returnering kan aftales under særlige omstændigheder, fragt herfor betales altid af køber, medmindre vi har lavet en fejl i ekspeditionen. Beløb for kreditnota vil blive indsat på købers konto straks efter modtagelse og godkendelse af returneringen. 

  Alle priser er incl. 25% moms. Der tages forbehold for udsolgte varer, samt pris- og afgiftsforhøjelser.

  Personlige data:

  Vi registrer kun oplysninger som medlemmer ønsker. Det er dog nødvendigt for os at have navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse til vort medlemskartotek. Vi videregiver ikke oplysninger til andre, og der modtages kun e-mails med vore nyhedsbreve, hvis dette er godkendt af dig.  

  ikon

  TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vinklub og få vores månedlige nyhedsbrev om nye vine i sortimentet, nyt fra vinens verden, information om kommende arrangementer - og meget mere ... det er også i nyhedsbrevet vi annoncerer gode tilbud og andet du ikke skal gå glip af.

  VINITIV´s politik for privatlivsbeskyttelse

  Vi tager dit privatliv og dine personlige data seriøst – det sikrer dig en fair og gennemsigtig databehandling.

  Vi bruger og behandler derfor kun de oplysninger, som er relevante for udsendelse af vores nyhedsbreve, tilbud og vores samhandel med dig.

  Vores behandling af persondata

  De data som vi anvender, er navn, adresse, telefonnr. og e-mail, som du selv har oplyst. Dit samtykke er frivilligt og kan til enhver tid annulleres.

  Kontrol af persondata

  Da det er vigtigt for os at dine data altid er opdateret, beder vi dig oplyse hvis der sker ændringer i disse data. Du kan altid benytte vores kontaktoplysninger (info@vinitiv.dk) for at meddele disse ændringer.

  Sletning af persondata

  Vi sletter dine persondata når de ikke længere er nødvendige for os og hvis du beder om det. Afmelder du modtagelse af vores nyhedsbreve og tilbud, behøver du ikke foretage dig noget, idet vi selvfølgelig sletter dine data - du vil i øvrigt altid kunne kontakte os for at få slettet dine data.  Data i forbindelse med bogføringsloven vil blive opbevaret i henhold til den enhver tid gældende lovgivning.

  Videregivelse af persondata

  Vi udleverer kun dine data til vore samarbejdspartnere hvor det er relevant i relation til at levere dine varer – disse er også omfattet af Persondataloven.  Hvis du ikke ønsker dette respekterer vi selvfølgelig dette.

  Udfyld formularen og tilmeld dig – klik her!

  ikon

  Book et arrangement
  Vinsmagning

  Vinitiv er behjælpelig med at arrangere en spændende vinsmagning for dine venner, familie eller kollegaer. Vi tilbyder en færdigpakket løsning med alt, hvad du skal bruge af vin, smageskemaer, glas m.v. Og vi stiller gerne op med en vinkyndig guide. Priser fra 100,- pr. pers. 123 

  Send en forespørgsel på et arrangement

  I drink coffee because I need it
  and wine because i deserve it

  BLIV MEDLEM AF VINITIV
  Gå til indkøbskurv
  0