top banner logo mobile-menu-btn
vinitiv ikon-logo vinitiv ikon-tekst

  Telefon: +45 3168 4706

  Le Carignan Vieilles Vignes

  produceret på 40 år gamle vinstokke...

  Slottets vinmager nyder at udvælge druerne til denne håndplukkede vin fra slottets ældste Carignan vinstokke med en alder på ca. 50 år og herefter få druerne til at udvikle en vin som udtrykker den elegante karakter af området (terroir). Halvdelen af druerne presses og gæres med skind kontakt i 2 uger og den anden halvdel undergår en carbon maceration (gæring) med hele druer i i lufttætte tanke uden ilt. Når disse gæringer er afsluttet blandes de to vine til det færdige resultat.

  Le Carignan Vieilles Vignes har en elegant personlighed med noter af røde frugter, krydrede og vilde urter. Intense aromaer og en afbalanceret struktur gør denne vin kraftrig, men samtidig blød og velsmagende og et godt gemme potentiale.

  Med sin karakter er den særdeles velegnet til krydrede og kraftige retter med vildt og mørkt kød.

  Vinen skal åbnes og dekanteres for optimal nydelse - gerne 3 - 4 timer inden servering.

  ikon

  TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vinklub og få vores månedlige nyhedsbrev om nye vine i sortimentet, nyt fra vinens verden, information om kommende arrangementer - og meget mere ... det er også i nyhedsbrevet vi annoncerer gode tilbud og andet du ikke skal gå glip af.

  VINITIV´s politik for privatlivsbeskyttelse

  Vi tager dit privatliv og dine personlige data seriøst – det sikrer dig en fair og gennemsigtig databehandling.

  Vi bruger og behandler derfor kun de oplysninger, som er relevante for udsendelse af vores nyhedsbreve, tilbud og vores samhandel med dig.

  Vores behandling af persondata

  De data som vi anvender, er navn, adresse, telefonnr. og e-mail, som du selv har oplyst. Dit samtykke er frivilligt og kan til enhver tid annulleres.

  Kontrol af persondata

  Da det er vigtigt for os at dine data altid er opdateret, beder vi dig oplyse hvis der sker ændringer i disse data. Du kan altid benytte vores kontaktoplysninger (info@vinitiv.dk) for at meddele disse ændringer.

  Sletning af persondata

  Vi sletter dine persondata når de ikke længere er nødvendige for os og hvis du beder om det. Afmelder du modtagelse af vores nyhedsbreve og tilbud, behøver du ikke foretage dig noget, idet vi selvfølgelig sletter dine data - du vil i øvrigt altid kunne kontakte os for at få slettet dine data.  Data i forbindelse med bogføringsloven vil blive opbevaret i henhold til den enhver tid gældende lovgivning.

  Videregivelse af persondata

  Vi udleverer kun dine data til vore samarbejdspartnere hvor det er relevant i relation til at levere dine varer – disse er også omfattet af Persondataloven.  Hvis du ikke ønsker dette respekterer vi selvfølgelig dette.

  Udfyld formularen og tilmeld dig – klik her!

  ikon

  Book et arrangement
  Vinsmagning

  Vinitiv er behjælpelig med at arrangere en spændende vinsmagning for dine venner, familie eller kollegaer. Vi tilbyder en færdigpakket løsning med alt, hvad du skal bruge af vin, smageskemaer, glas m.v. Og vi stiller gerne op med en vinkyndig guide. Priser fra 100,- pr. pers. 123 

  Send en forespørgsel på et arrangement

  I drink coffee because I need it
  and wine because i deserve it

  BLIV MEDLEM AF VINITIV
  Gå til indkøbskurv
  0