top banner logo mobile-menu-btn
vinitiv ikon-logo vinitiv ikon-tekst

  Telefon: +45 3168 4706

  Chevalier d`Anthelme Rouge

  Berømt Rhone rødvin - eneforhandling

  Denne fantastiske Rhone rødvin er husets stolthed og anmeldelserne er overalt overstrømmende. Den produceres på druer fra højene omkring Pujaut plateauet som er perfekt med de klassiske bløde runde flodsten i jordbunden.

  Flot rød farve med dufte af modne mørke frugter, lakrids og krydderier af forskellig karakter. Meget rund og blød i munden med fine velgørende tanniner og specielt den dejlige krydrede smag gør den velegnet som vin til krydret og kraftig mad – en vin som glæder gang på gang.

  Druerne Grenache, Syrah og Carignan er kernen i denne vin som opnår meget ros overalt i verden – Guld, sølv og bronze medaljer strømmer denne vin i møde.

  ikon

  TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vinklub og få vores månedlige nyhedsbrev om nye vine i sortimentet, nyt fra vinens verden, information om kommende arrangementer - og meget mere ... det er også i nyhedsbrevet vi annoncerer gode tilbud og andet du ikke skal gå glip af.

  Udfyld formularen og tilmeld dig – klik her!

  ikon

  Book et arrangement
  Vinsmagning

  Vinitiv er behjælpelig med at arrangere en spændende vinsmagning for dine venner, familie eller kollegaer. Vi tilbyder en færdigpakket løsning med alt, hvad du skal bruge af vin, smageskemaer, glas m.v. Og vi stiller gerne op med en vinkyndig guide. Priser fra 100,- pr. pers. 123 

  Send en forespørgsel på et arrangement

  I drink coffee because I need it
  and wine because i deserve it

  SE VORES VINE
  Gå til indkøbskurv
  0