top banner logo mobile-menu-btn
vinitiv ikon-logo vinitiv ikon-tekst

  Telefon: +45 3168 4706

  vinsmagning

  Vinsmagning, ude eller hjemme

  Vinitiv er behjælpelig med at arrangere en spændende vin smagning for dine venner, familie eller kollegaer.  Vi tilbyder en færdigpakket løsning med alt hvad du skal bruge af vin, smageskemaer, glas m.v.

  Introduktion og tilmeldingsskema ordner vi også for dig. Du skal blot udbrede ideen og modtage tilmeldingerne, så gør vi det hele klar til din vin aften, enten hjemme hos dig selv, på dit arbejde, i din klub eller i din forening. Har du ikke lokalerne kan vi tilbyde at hjælpe.

  Prøv at overraske selskabet med en vin smagning - bestil på info@vinitiv.dk

  Vil du ikke selv stå for smagningen, kan VINITIV stille med en entusiast til at hjælpe med arrangementet.
  Prisen pr. deltager kan variere, alt efter vinenes sammensætning, men starter ved kr. 100,- pr. deltager.

  Som tak for initiativet modtager du en vin hilsen.

  ikon

  TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vinklub og få vores månedlige nyhedsbrev om nye vine i sortimentet, nyt fra vinens verden, information om kommende arrangementer - og meget mere ... det er også i nyhedsbrevet vi annoncerer gode tilbud og andet du ikke skal gå glip af.

  VINITIV´s politik for privatlivsbeskyttelse

  Vi tager dit privatliv og dine personlige data seriøst – det sikrer dig en fair og gennemsigtig databehandling.

  Vi bruger og behandler derfor kun de oplysninger, som er relevante for udsendelse af vores nyhedsbreve, tilbud og vores samhandel med dig.

  Vores behandling af persondata

  De data som vi anvender, er navn, adresse, telefonnr. og e-mail, som du selv har oplyst. Dit samtykke er frivilligt og kan til enhver tid annulleres.

  Kontrol af persondata

  Da det er vigtigt for os at dine data altid er opdateret, beder vi dig oplyse hvis der sker ændringer i disse data. Du kan altid benytte vores kontaktoplysninger (info@vinitiv.dk) for at meddele disse ændringer.

  Sletning af persondata

  Vi sletter dine persondata når de ikke længere er nødvendige for os og hvis du beder om det. Afmelder du modtagelse af vores nyhedsbreve og tilbud, behøver du ikke foretage dig noget, idet vi selvfølgelig sletter dine data - du vil i øvrigt altid kunne kontakte os for at få slettet dine data.  Data i forbindelse med bogføringsloven vil blive opbevaret i henhold til den enhver tid gældende lovgivning.

  Videregivelse af persondata

  Vi udleverer kun dine data til vore samarbejdspartnere hvor det er relevant i relation til at levere dine varer – disse er også omfattet af Persondataloven.  Hvis du ikke ønsker dette respekterer vi selvfølgelig dette.

  Udfyld formularen og tilmeld dig – klik her!

  ikon

  Book et arrangement
  Vinsmagning

  Vinitiv er behjælpelig med at arrangere en spændende vinsmagning for dine venner, familie eller kollegaer. Vi tilbyder en færdigpakket løsning med alt, hvad du skal bruge af vin, smageskemaer, glas m.v. Og vi stiller gerne op med en vinkyndig guide. Priser fra 100,- pr. pers. 123 

  Send en forespørgsel på et arrangement

  I drink coffee because I need it
  and wine because i deserve it

  BLIV MEDLEM AF VINITIV
  Gå til indkøbskurv
  0